Fullmakt att hämta test för covid-19

Annons

Fullmakt att hämta test för covid-19 på apotek åt någon annan än dig själv

Fullmakt att hämta test för covid-19

Fullmakt att hämta test för covid-19 på apotek åt någon annan än dig själv är innehållet i den här artikeln, här finns länkar och information för hur du kan hämta ut test för covid-19 med fullmakt på apotek åt någon annan än dig själv, i de flesta fall används samma fullmakt på apoteket som när man ska hämta ut medicin åt någon annan.

Fullmakt att hämta test för covid-19 åt någon annan

Vem får hämta ut test för covid-19?

På t.ex. Apotektet AB gäller att den som ska testa sig kan skicka ett friskt ombud som har en fullmakt för att hämta och lämna testet för den som ska testa sig för covid-19.

Beställ egenprovtagning på 1177 med din e-legitimation innan ditt ombud kan hämta ditt covid-19 test

När och var kan jag genomföra egenprovtagning för covid-19?

  • Via ett apotek där ett ombud hämtar ut ett test-kit. Ombudet behöver visa både sin egen och din legitimation. När du genomfört testet lämnar ett ombud sedan in ditt prov på samma apotek. Du ska inte besöka apoteket själv. Även om du testar dig utan symtom. 
  • Drive-in platser där provtagningen sker enbart i egen bil. Du åker till en uppställningsplats där du får ett test-kit som du använder på plats. Du lämnar in ditt prov på platsen.   
  • Hemleverans där du testar dig hemma. Ett test-kit levereras hem till dig. Personen som levererar testet väntar medan du genomför testet och tar sedan emot ditt prov. 

Logga in på 1177 och beställ egenprovtagning av covid-19, under beställningen så väljer du hur du vill genomföra ditt test.

Platser, startdatum, tillgänglighet och öppettider kan variera, därför finns ingen allmän information om platser och öppettider.

Covid-19 relaterade länkar

Här har jag samlat ett flertal länkar som behövs för att fylla i fullmakt för att hämta ut covid-19 test eller medicin åt andra på de flesta apotek.

Fullmakt på apotek

De flesta apotek erbjuder en lösning med fullmakt för recept så att test för covid-19 och medicin fortfarande kan beställas och hämtas ut av andra.

e-Hälsomyndigheten

Registrera fullmakt på e-Hälsomyndigheten så gäller den på de flesta apotek i Sverige, eller registrera fullmakt hos det apotek du vanligtvis använder för att hämta ut medicin åt andra, se länkar nedan:

På e-Hälsomyndighetens webbplats finns en blankett för fullmakt att ladda ned och fylla i, ifall den som behöver hjälp med att hämta ut medicin inte har tillgång till Bank-id.

Vårdguiden 1177

Oavsett om det gäller just Corona-viruset som är extra aktuellt nu eller andra sjukdomar så är länkarna användbara.

Tack för ditt besök!

Följ mig på Twitter

Tillbaka till startsidan

Besök min profil på InstaLinks.se

Annons

Behöver ditt företag ett riktigt bra webbhotell? Loopia erbjuder webbhotell med e-post, dns-tjänst, vps-tjänst och köp av domännamn. Jag har använt Loopia sen tidigt 2000-tal och är väldigt nöjd. Klicka här för att se aktuella erbjudanden

Spara och investera i aktier och fonder? Välj Avanza Bank för ditt sparande. Oavsett om det gäller ett privat sparande i värdepapper, pension eller om du som företagare vill investera ditt företags pengar på ett tryggt sätt. Klicka här för att komma igång med ditt sparande hos Avanza.

Är det dags för bokslut och årsredovisning? Hos vår samarbetspartner Årsredovisning Online kan du t.ex. upprätta årsredovisning för aktiebolag enligt K2-rekommendationen online, du betalar per årsredovisning, inga löpande kostnader med andra ord. Besök årsredovisning online för bra erbjudanden.

Är det dags att starta eget aktiebolag? Bolagspartner hjälper dig med ett eget aktiebolag snabbt och smidigt. De har lång erfarenhet och jag har själv använt dem flera gånger. Välj Bolagsparter när det är dags för eget aktiebolag.

Behöver företaget kontorsutrustning? Besök Kontorsgiganten så hittar du allt för hemmakontoret. Klicka här för att köpa kontorsmaterial och kontorsvaror online

Behöver ditt företag låna pengar? Hos Krea kan du jämföra olika företagslån helt kostnadsfritt. Klicka här och gör en ansökan redan idag, det är gratis och inte bindande. Du får låneförslag inom 48 timmar.

Annons

Annons

Om MICHAELHANSSON.SE 51 artiklar
En ekonomiblogg om affiliate marketing, arbetsrätt, bokföring, företagsekonomi, personal, privatekonomi, redovisning, sökmotoroptimering och WordPress. Jag publicerar artiklar, bokföringsexempel, inlägg, guider och tips inom privatekonomi och företagsekonomi. Mina inlägg och artiklar innehåller ofta relaterade annonser eller affiliate länkar.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.